Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Vässa din löparteknik med SigtunaHem och Löparakademin

Tycker du om att vara utomhus och röra på dig? Kanske springer du regelbundet, har precis kommit igång eller funderar på att snöra på dig löparskorna.  Är du samtidigt hyresgäst hos oss och vill få tips om hur du kan förbättra din löparteknik – då välkomnar vi dig på en löparteknikkurs!

Tisdagen den 29 augusti får du tekniktips av löpcoacher från Löparakademin. Tipsen passar alla typer av löpare men framförallt dig som är nybörjare.

Perfekt inför Sigtuna Stadslopp som går av stapeln den 9 september. Som hyresgäst hos SigtunaHem får du rabatt på anmälningsavgiften. För rabattkod se senaste e-glimten du fick i juni eller hör av dig till Kundservice. Läs mer och gör anmälan här: Anmälan Sigtuna Stadslopp

Kursen är gratis för SigtunaHems hyresgäster och du anmäler dig genom att mejla din intresseanmälan till: katarina.karlsson@sigtunahem.se
Först till kvarn!

 

Om Löparakademin:
Löparakademin är en ideell organisation som arbetar med individ- och områdesutveckling i Sveriges miljonprogramsområden. Löparakademin arrangerar bland annat motionslopp runt om i Stockholm och varje termin hålls 10-veckors program runt om i landet som riktar sig till niondeklassare.
Genom Löparakademins 10-veckorsprogram får högstadielever redskapen och stödet att nå sina mål. Träning, workshops och mentorskap är hörnpelarna i programmet som syftar till att förbereda deltagarna för studier och arbetsliv
Läs mer på www.loparakademin.se

11:15 onsdag 2 augusti

Senaste nytt