Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Första spadtaget för Kulturtorget

Nu tar vi första spadtaget och du är välkommen att vara med vid detta tillfälle.

Här kommer vi att bygga 51 lägenheter varav 20 lägenheter ska bli trygghetsboende 70+, med preliminär inflyttning i april 2019. I samma fastighet i bottenplanet kommer Sigtuna kommun driva Träffpunkten, en mötesplats för kommunens seniorer där många spännande aktiviteter kommer hållas.

Varmt välkommen till Märsta centrum bredvid Kulturskolan vid hörntomten där Centrumleden strålar samman med Stockholmsvägen, den 29 augusti kl. 12.

På plats kommer vår vd Göran Langer och projektchef Peter Sohlberg samt Ibrahim Khalifa, SigtunaHems styrelseordförande ta det första spadtaget. Även vår uthyrningschef Anette Ahlsén, Gunilla Johansson, äldre- och omsorgsnämnden Sigtuna kommun samt arkitekter från Fokusarkitektur finns på plats för frågor och funderingar kring uthyrning, bebyggelsen och Träffpunkten.

Vänliga hälsningar
Peter Sohlberg, projektchef SigtunaHem

15:01 torsdag 17 augusti

Senaste nytt