Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Gratis simskola i sommar!

Nu börjar sommarens simskola för nybörjare.

SigtunaHem anordnar tillsammans med kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun gratis simskola för barn som är födda 2009–2012 och som bor hos SigtunaHem.

Simundervisningen sker på Midgårdsbadet. Simskolan startar 18 juni och håller på till och med 6 juli, med undervisning i fyra grupper måndag–fredag alla vardagar (OBS! Uppehåll på midsommarafton fredag 22 juni).

Låter det intressant? Anmäl ditt barn till simskolan genom att fylla i formuläret nedan och skicka in senast 5 maj.

Men skynda dig, antalet platser är begränsat till 40 barn.

Simundervisningen sker i grupper om tio elever åt gången, varje pass är 45 minuter långt. Kryssa i den tid som passar dig och ditt barn bäst i formuläret nedan.

OBS! Detta erbjudande om gratis simskola gäller endast dem som anmäler sig via SigtunaHem. Vi förbehåller oss också rätten att ändra fördelningen av barn i de olika grupperna om det behövs.

Har du frågor om simskolan, ring eller mejla Lola Svensson på 08-591 796 78 eller lola.svensson@sigtunahem.se.

Simskola 2018

Ja, jag vill att mitt barn lär sig simmar med SigtunaHem!

Personuppgifter som lämnas i samband med ansökan databehandlas för administration av ärendet. Ändamålet är därför att handlägga, administrera, utöva tillsyn och i förekommande fall avgiftsdebitera ansökningar/ärenden inom bolagets ansvarsområde. Behandling sker enbart för dessa ändamål och uppgifterna kommer inte att lämnas ut till någon annan. Information om registrerade personuppgifter lämnas efter skriftlig begäran ställd till: Personuppgiftsansvarig, SigtunaHem, Box 509, 195 25 Märsta. Vill du begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift kan Du vända dig till samma adress eller ringa 08-591 796 00.

10:40 fredag 6 april

Senaste nytt