Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Skördefest 2018

Delta i Skördefesten

Den småskaliga och intima skördefesten är en uppskattad dag i den lummiga vattentornsparken i Valsta. Därför är det inte konstigt att det redan är tionde året som skördefesten arrangeras.

Plats: Vattentornsparken i Valsta
Datum: Lördag 8 september
Tid: Klockan 12–16

Vår ambition är att skapa en härlig dag där besökarna erbjuds ett varierat utbud samtidigt som vi vill bidra till att lyfta fram privatpersoner, föreningar och företag i kommunen.

Därför inbjuder vi dig/din förening/ditt företag att delta i årets skördefest för att sälja:

• Eget hantverk (ej loppis)
• Egenproducerade produkter såsom sylt och saft
• Hembakat
• Frukt, grönsaker, rotfrukter, honung
• Blommor och växter
• Annat som har anknytning till skördeperioden och hantverk

Självklart går det också bra att – exempelvis – informera om verksamheten och kurser som du håller eller ordna en aktivitet i parken under dagen.

Vi inbjuder också dig som vill sälja mat och fika att äta på plats i parken. I Valsta tycker vi om att umgås och prova på nya rätter. Vi hoppas på ett brett utbud!

Utöver marknadsdelen så kommer det att vara musikunderhållning, försäljning av mat och fika att äta på plats och aktiviteter för barn. Vi jobbar också med att försöka få besök av djur från bondgård. Eftersom det är dagen före valdagen så kommer en bostadspolitisk frågestund med de politiska partierna att hållas.

Sista anmälningsdag är måndag 20 augusti. Anmäl ditt deltagande genom att mejla till SigtunaHems projektledare Lola Svensson på lola.svensson@sigtunahem.se, eller genom att fylla i formuläret nedan och skicka in det.

Varmt välkommen!

 

 

 

07:00 måndag 9 juli

Senaste nytt