Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Erik Langby ny styrelseordförande

SigtunaHem har en ny styrelseordförande. Det är Erik Langby (M), som tar över efter Peter Kockum (M).– Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby.

Erik Langby kommer till SigtunaHem med mycket omfattande erfarenhet av fastighets- och stadsbyggnadsfrågor. SigtunaHems nye styrelseordförande kommer ursprungligen från Nacka där han var kommunstyrelsens ordförande i 30 år, men bor sedan sex år tillbaka i Sigtuna.

Peter Kockum lämnar nu inte bara ordförandeskapet utan också SigtunaHems styrelse som han suttit med i sedan 2002.

– Jag vill rikta ett varmt och innerligt tack till Peter Kockum för hans insatser under de nästan 20 åren i SigtunaHems styrelse och för ett utomordentligt väl utfört ordförandeskap de senaste två åren, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande (M).

– Samtidigt är det med stor glädje och tillförsikt som jag välkomnar Erik Langby som ny ordförande. Det innebär att SigtunaHem nu får ytterligare en mycket kompetent och erfaren person som ordförande och under hans ledarskap kan arbeta vidare mot ökad lönsamhet och nöjda kunder.

09:11 onsdag 17 april

Senaste nytt