Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Telephone:Ring oss

Vi är Valsta – ny hemsida

Nu lanserar föreningen Valsta utveckling en helt ny hemsida – Vi är Valsta!

Det är nu tre år sedan SigtunaHem initiativ till ett långsiktigt samarbete mellan aktörer Valsta – fastighetsägare, Sigtuna kommun, föreningar, näringsidkare och polis. Samarbetet etablerades i form av en ideell förening, Valsta utveckling, som står bakom hemsidan Vi är Valsta.

– När vi samlar våra resurser och delar idéer och perspektiv så står vi bättre rustade att bidra till ett tryggare och mer attraktivt Valsta, säger SigtunaHems vd Göran Langer som också är ordförande i Valsta utveckling.

Den nya hemsidan har utvecklats i samarbete med kommunikationsbyrån Näpen.

– Tillsammans har vi satt en strategi för att förändra bilden av Valsta som ofta får en ensidig bevakning i media. Här är hemsidan ett otroligt viktigt verktyg. Med webbadressen Vi är Valsta (viarvalsta.se) vill vi signalera inkludering och vi-känsla – att vi och våra besökare tillsammans kan höja Valsta.

Välkommen att besöka…

Vi är Valsta!

 

 

13:32 tisdag 28 april

Senaste nytt