Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Telephone:Ring oss

Hjälp oss att hindra spridning av coronaviruset!

SigtunaHem följer utvecklingen noggrant när det gäller coronaviruset. Vi har en löpande dialog med Sigtuna kommun och god beredskap för att vidta nödvändiga åtgärder i takt med att situationen förändras.

Vi har också interna bestämmelser för hur medarbetare som är sjuka eller har befunnit sig i riskzoner ska agera så att vi undviker att sprida smitta till varandra, er hyresgäster, leverantörer och andra kontakter.

Sjuka medarbetare stannar hemma. Medarbetare som har arbetsuppgifter som kan skötas på distans arbetar hemifrån. Vi är alla extra noga med att tvätta händerna och följa Folkhälsomyndighetens råd.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska risken för att coronaviruset sprids.

Här nedan några saker vi vill att ni hyresgäster tänker på i kontakter med oss på SigtunaHem – och era grannar.

Besök hos Kundservice

SigtunaHems Kundservice håller endast öppet för bokade besök. Om du är sjuk ska du avstå från att besöka Kundservice. Kontakta oss i stället gärna via mejl, telefon eller Mina sidor.

Felanmälningar

Du kan göra felanmälan som vanligt genom att logga in på Mina sidor på sigtunahem.se eller ringa Kundservice 08-591 796 00.

Är du eller någon i ditt hushåll sjuk och har symptom som tyder på luftvägsinfektion (läs mer hos folkhälsomyndigheten)? Meddela  oss när du gör din felanmälan. Vi kan då tillsammans komma överens om och vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning i samband med att vi utför arbete i din lägenhet.

Vi prioriterar i nuläget fel som kräver akut åtgärd – exempelvis vattenläckor, strömavbrott, ventilation eller avloppsstopp.

Icke akuta ärenden utförs i mån av tid samt under förutsättning att hyresgästen antingen lägger nyckel i tub eller ställer dörren i serviceläge, för att vi inte skall riskera att sprida smittan vidare.

Kan ditt ärende vänta? Då ber vi dig återkomma vid ett senare tillfälle.

Till sist…

Följ Folkhälsomyndighetens råd!

• Var noga med handhygien – tvätta händerna ofta och noga med tvål och vatten före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Använd handsprit om du inte har tillgång till tvål och vatten.
• Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk för att hindra smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
• Stanna hemma om du är sjuk

Här hittar du aktuell information från Sigtuna kommun om coronaviruset (Covid-19):

Sigtuna kommun – information om Coronaviruset

Här hittar du information från Folkhälsomyndigheten:

Folkhälsomyndigheten

Här en länk till myndigheternas samlingssida för krisinformation:

Krisinformation.se

Här finns information från MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) och Vårdguiden 1177:

MSB

1177 – Vårdguiden

 

Du kan också ringa SOS Alarms informationsnummer 113 13 om du har frågor om coronaviruset.

Tack för hjälpen!

 

06:55 fredag 5 juni

Senaste nytt