Kivra

SigtunaHem skickar digitala hyresavier

Nu erbjuder vi ytterligare ett smidigt och miljövänligt sätt att hantera betalningar – från och med december skickar vi ut digitala hyresavier via Kivra.

– SigtunaHem har de senaste åren fokuserat på att digitalisera våra processer. Att kunna erbjuda våra hyresgäster ytterligare ett alternativ till pappersfakturan är ett av flera steg vi tar i vår digitaliseringsresa, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

– Vi vill stimulera miljömedvetenhet hos våra hyresgäster och hoppas att detta ska kunna bidra till att ännu fler ska avstå den miljöpåverkan en pappersfaktura har.

Kivra är en digital brevlåda som ersätter vanlig fysisk post från myndigheter och företag. Tjänsten blir ett komplement till andra betalsätt.

Hyresgäster som i dag betalar hyran via autogiro eller e-faktura behöver inte göra någonting, de betalningarna fortsätter att fungera precis som vanligt.

Hyresgäster som inte är anslutna till Kivra eller andra digitala betalsätt kommer även fortsättningsvis att få sina hyresavier med vanlig post.

Hyresgäster som bor hos SigtunaHem och är anslutna till tjänsten kommer från och med december att få sina hyresavier direkt till Kivra. Där går det sedan att logga in, läsa och betala hyran när det passar, antingen via Kivras hemsida eller mobilapp.

Läs mer om hur du skaffar och använder Kivra här:

Kivra

 

14:06 tisdag 8 december

Senaste nytt