Här är vår Hållbarhetsrapport och årsredovisning för 2021

Under 2021 har vi fortsatt att bygga nya hus i Norrbacka omvandling. I december tog vi äntligen första spadtaget för Stationshusen, ett arbete där ett helt nytt torg vid Märsta station ska växa fram under de kommande åren.

Pandemin tvingade oss på gott och ont att utveckla våra digitala arbetssätt och tidigt 2021 lanserade vi en helt ny webbplattform där våra hyresgäster kan hitta information och göra sina ärenden.

Nu finns vår Hållbarhetsrapport och årsredovisning för 2021 att läsa i digitalformat. I den hittar du inte bara information om hur SigtunaHems ekonomi utvecklades under fjolåret, utan kan också läsa om alla spännande projekt och aktiviteter vi genomförde inom hållbarhetsområdet under 2021.

Vi hoppas att ni finner den intressant och informativ.

SigtunaHem – Hållbarhetsrapport och årsredovisning 2021

 

 

13:50 fredag 10 juni

Senaste nytt