Glimmervägen 2-4

På Glimmervägen 2–4 finns 32 lägenheter i två fyra våningar höga loftgångshus med balkonger. De flesta lägenheterna är tvåor och treor om 53 eller 67 kvadratmeter, men här finns också en etta på 36 kvadratmeter och fyra fyror på 78 kvadratmeter.

Husen har putsade fasader i brutet vitt med gula och gröna trädetaljer i nyanser hämtade från naturens färgskala. Lägenheterna har öppna planlösningar, ekparkett och helkaklade badrum med värmeslingor i golv.

Varm- och kallvatten ingår i hyran, och det finns parkeringsplatser att hyra. Individuell mättning av värme, el och vatten har byggts in i lägenheterna.

Tvättstuga och förråd finns i källarvåning.

På Glimmervägen finns 72 lägenheter i sex tvåvåningshus och två fyrvåningshus.

Husen har putsade fasader i brutet vitt med gula och gröna trädetaljer i nyanser hämtade från naturens färgskala.

Lägenheterna har öppna planlösningar, ekparkett och helkaklade badrum med värmeslingor i golv.

Individuell mättning av värme, el och vatten har byggts in. Varje lägenhet i tvåvåningshusen har tillgång till balkong eller terass. Alla tvåvåningslägenheter har egen entré med parkeringsplats i direkt anslutning.

Förråden finns i anslutning till entréerna, tre och fyrarums lägenheterna har tvätt och torktumlare i lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i fyrvåningshuset. Och samtliga lägenheter i tvåvåningshusen har egen tvättmaskin och torktumlare.