Blomstervägen

Steningehöjden, där Blomstervägen ligger, är en ny stadsdel i närheten av Mälaren mitt emellan Märsta och Sigtuna.

Tillsammans bildar de sju närliggande husen en egen stadsgata med utblick över Steningedalen och Rävsta naturreservat. Gång- och cykelvägar finns alldeles i närheten som tar dig till såväl Steningebadet, Steninge slott och småbåtshamn som till Sigtunas stadskärna.

Lägenheterna har genomgående stort ljusinsläpp från de många och stora fönsterpartierna samt med en, och i vissa lägenheter två, balkonger eller markterrasser. Rummen är yteffektiva och flexibelt planerade med kök och bad centralt beläget i lägenhetens mitt och med sovrum, samvarorum i anslutning därtill på båda sidor. Det hela resulterar i en planlösning som gör det möjligt att själv avgöra om man vill ha matrummet alternativt sovrummet mot gården eller gatan. Utrymmen för förvaring är välplanerade och generösa.

Husen är byggda i tre- eller fyra våningar med hiss. Tvättpelare finns i lägenheten. Uppvärmning görs med bergvärme. Internetuppkoppling får du från Telia.

Alla hus har barnvagns- och cykelförråd, uppvärmt vindsförråd. Parkeringsplatser finns att hyra och ligger i nära anslutning till lägenheterna.

Blomstervägen, Uppsala, Sverige