Nybodavägen

Steningehöjden, där Nybodavägen ligger, är en ny stadsdel i närheten av Mälaren mitt emellan Märsta och Sigtuna där en modern trädgårdsstad är under full uppbyggnad.

Tillsammans bildar de sju husen en egen stadsgata med utblick över Steningedalen och Rävsta naturreservat. Gång- och cykelvägar finns alldeles i närheten som tar dig till såväl Steningebadet, Steninge slott och småbåtshamn som till Sigtuna stadskärna.

Kommunikationerna är utmärkta. Buss trafikerar området regelbundet och du når Märsta pendeltågstation på tjugo minuter med buss 582.

Lägenheterna är genomgående, med stort ljusinsläpp från de många och stora fönsterpartierna samt med en, i vissa lägenheter två balkonger eller markterrasser. Rummen är yteffektiva och flexibelt planerade med kök och bad centralt beläget i lägenhetens mitt och med sovrum, samvarorum i anslutning därtill på båda sidor. En planlösning som gör det möjligt att själv avgöra om man vill ha matrummet alternativt sovrummet mot gården eller gatan. Utrymmen för förvaring är välplanerade och generösa..

Husen är byggda i tre- eller fyra våningar med hiss. Alla med en, vissa två, delvis inglasade balkonger och terrasser.  Tvättpelare finns i lägenheten. Uppvärmning görs med bergvärme. Som hyresgäst behöver du inte teckna el-abonnemang. El distribueras och debiteras av särskilt elbolag. Internetuppkoppling från Telia. Alla hus har barnvagns- och cykelförråd, uppvärmt vindsförråd. Parkeringsplatser finns att hyra och ligger i nära anslutning till lägenheterna.