Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Vi söker en bovärd

Vi söker Sveriges mest serviceinriktade bovärd

Vi söker en serviceinriktad Bovärd som vill ge våra hyresgäster en bra upplevelse under hela boendetiden från inflyttning till avflyttning, såväl inom¬hus som utomhus. Som Bovärd tilldelas du ett helhetsansvar för skötseln och reparationer av våra fastigheter inom specifika bostadsområden. Du är företagets viktigaste länk till hyresgästerna i de frågor som rör boendet.

Inom ansvarsområdet för Bovärd ingår det reparationer i fastigheter och lägenheter, rondering av tekniska utrymmen såsom undercentraler och ventilationsutrymmen samt rondering av trapphus och allmänna utrymmen för att skapa en trygg och trivsam miljö för våra hyresgäster.

 

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
• Ta emot serviceanmälningar och genomföra lägenhetsreparationer såsom el-, VVS- och snickeriarbeten.
• Kunna se/höra/lyssna huruvida tekniken i våra undercentraler och ventilationsutrymmen fungerar som tänkt.

 

DET HÄR FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG
Till rollen som Bovärd söker vi i första hand dig som har adekvat utbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en mycket god servicekänsla. Vi ser även gärna att du har utbildningen eller erfarenhet av värme-, ventilations, och elarbete.

Utöver god kunskap om fastigheter och dess teknik är det också viktigt att du har lätt för att möta människor eftersom mycket av arbetet handlar om kommunikation. Just därför ser vi att du har ett positivt be¬mötande till alla, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i team.

Vidare för att lyckas i rollen som Bovärd hos oss har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt har en förmåga att planera och organiserar ditt arbete samt fatta egna beslut. Genom ditt engagemang har du en viktig roll för områdets trygghet, trivsel och utveckling.

Körkort B är ett krav.

 

DET HÄR ERBJUDER VI
SigtunaHem ligger i Sigtuna kommun som är ett av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt. Här får du ett fritt och omväxlande arbete där du får många stimulerande kontakter med våra hyresgäster och ett härligt gäng arbetskamrater.

På SigtunaHem har vi även ett förmånspaket som innehåller bland annat friskvårdsbidrag, subventionerad naprapat, flexibla arbetstider samt att vi under perioden maj–augusti, dag före röd dag samt stora aftnar arbetar kortare dagar.

Tjänsten är en heltidsanställning med tjänstgöring 40 timmar per vecka.

 

INTRESSRERAD?
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 juni 2019.

Välkommen med din ansökan till ansokan@sigtunahem.se. Märk din ansökan ”Bovärd”.

Rekrytering sker fortlöpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten kontakta Förvaltningschef Robert Öhlin, tel. 08-591 796 59. Facklig representant från Fastighets är Ulrica Sköld, tel. 08-591 796 67.

Då SigtunaHem är ett kommunaltägt bolag så faller vi under offentlighetsprincipen vilket kan innebära att de uppgifter som du lämnar i samband med din ansökan är offentliga och kan lämnas ut om någon begär det.