Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Bostadssnabben

Att söka lägenhet på Bostadssnabben

(Söker du parkeringsplats? Här hittar du info om Fordonssnabben)

Lägenheter som publiceras som Bostadsnabben är tllgängliga omgående eller inom kort. Till dessa lägenheter erbjuds ingen visning. Lägenheterna lottas ut bland behöriga sökande med hjälp av en slumpgenerator.

• Lägenheterna publiceras på vår hemsida klockan 08.00. Det går sedan att anmäla intresse fram till klockan 23.59 den dag lägenheten publiceras. Det spelar ingen roll vilken tid du anmäler intresse, så länge det sker någon gång mellan 08.00 och 23.59.

• När tidsfönstret för anmälan har stängt tar en slumpgenerator fram en sökande som sedan kontaktas (enbart via telefon, se därför till att dina kontaktuppgifter är korrekta på Mina Sidor) och får erbjudande om lägenheten. I samband med detta tar vi även en kreditupplysning. Vi skickar inte ut erbjudanden som vid ordinarie publicering.

• Du som sökande måste då omgående inkomma med intyg som styrker inkomst. (Läs mer om våra grundkrav här) Det är därför viktigt att du förbereder dessa intyg och har de tillgängliga om du söker via Bostadssnabben.

•  Vi vill teckna avtal med dig samma dag som dina intyg kommit in.

•  Då lägenheterna är lediga omgående eller inom kort kan det innebära att du får dubbla hyror under en period om du har ett kontrakt sedan tidigare hos oss eller annan hyresvärd.

 

sok_ledigt