Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.

Kulturtorget

kulturtorget-hoghuset-770x300-px

Miljöbygge i centrum

kulturskolan_skisser_1
kulturskolan_skisser_2
Kulturtorget
Kulturtorget_4

Kulturtorget

På hörntomten bredvid Kulturskolan i Märsta centrum, där Centrumleden strålar samman med Stockholmsvägen ska vi bygga ett åtta våningar högt flerbostadshus med 51 lägenheter.

Tjugo av dessa lägenheter ska bli trygghetsboende 70+ med gemensamhetslokal. I samma fastighet i bottenplanet kommer Sigtuna kommun driva Träffpunkten, en mötesplats för kommunens seniorer där många spännande aktiviteter kommer hållas. Det kommer också finnas tre mindre kommersiella lokaler att hyra för dig som vill driva butik, kontor eller café.

På punkthusen placeras solceller på taken i söderläge och de två lägre huskropparna får sedumtak. Gården omfamnas av ett vinkelformat hus och skapar en lugn oas innanför som skyddar från trafikbuller.

Första spadtag: 29 augusti 2017
Byggstart: September 2017
Inflyttning: Prel. april 2019
Uthyrningsstart: Hösten 2018
Publiceringsdatum: Prel. augusti 2018

Projektledare SigtunaHem
Peter Sohlberg
peter.sohlberg@sigtunahem.se

kulturtorget_knapp


Uthyrning

Du kan anmäla intresse för nyproducerade lägenheter först när de har publicerats på vår hemsida. Bevaka våra nyproduktionssidor för aktuell information om publiceringsdatum. Lägenheterna fördelas via köpoäng och för att kunna söka lägenheterna behöver du finnas med i vår intressebank. Är du inte registrerad och aktiverad kan du göra det här:

JA, JAG VILL REGISTRERA MIG!