Silverskatten

I december 2019 färdigställdes Silverskatten  – SigtunaHems första kvarter i den helt nya stadsdelen Sigtuna stadsängar.

Kvarteret består av fyra byggnader på Stadsängsgatan och Katt Anders gränd. Totalt finns det 69 lägenheter i kvarteret (1–4 rum och kök, 26–95 kvadratmeter). Sex av lägenheterna har takterass.

Från Märsta station åker du på 15 minuter med SL-buss, närmsta hållplats: Nyponvägen. Från Märsta till Uppsala och Stockholm tar det 20 minuter med SJ-tåg, till Stockholm 33 minuter med pendeltåg och till Arlanda 10 minuter med buss.

Storleksmässigt finns allt mellan yteffektiva ettor till luftiga fyror i kvarteret Silverskatten. Den största bostaden är en trea på hela 100 kvadratmeter. Alla lägenheterna är tillgänglighetsanpassade och mäter 2,5 meter i takhöjd. Många av lägenheterna har fönster i tre väderstreck. Balkongerna är 6 meter långa och 1,80 meter djupa.

I källarplan finns garage med plats för 34 fordon. Två av parkeringsplatserna i garaget är speciellt anpassade för elfordon. I garaget finns det också en handikapplats, dessutom finnas ytterligare en handikapplats på innergården.

Det finns också en bilpool med elfordon som intresserade boende kan ansluta sig till.

Läs mer