Våra områden

Vi har lägenheter att erbjuda i alla stadsdelar i Sigtuna kommun – Märsta, Rosersberg, Valsta, Sigtuna och Steningehöjden. Vi kan erbjuda lägenheter i de centrala delarna av kommunen med närhet till kommunikationer och affärer, men också i naturnära områden, med skog och vatten i runt knuten.

Läs mer om våra bostadsområden:

Märsta Sigtuna Valsta Rosersberg Steningehöjden

 

 

Märsta är centralorten i Sigtuna kommun och knutpunkten för de utmärkta kommunikationer som präglar kommunen. E4:an går strax utanför Märsta och i samhället ligger tågstationen med både fjärr- och pendeltåg. I Märsta har vi bostäder på många olika adresser, både mitt i centrum och i utkanten.

Läs mer »

Sigtuna stad erbjuder en fantastisk boendemiljö med småstadskaraktär och närheten till Mälaren. Sigtuna är en av Sveriges äldsta städer. Här har människor bott och verkat i över tusen år. I Sigtuna har vi bostäder på flera olika adresser, både inne i själva stadskärnan och i utkanten av staden.

Läs mer »

Rosersberg är ett genuint villasamhälle och består av klassisk småstadsidyll med villor, radhus och många grönområden. Samhället ligger mycket naturskönt i ett verkligt kulturområde. Vid Mälaren och sjön Fysingen hittar du bland annat Skånelaholms- och Rosersbergs slott.

Läs mer »

Från alla våra bostäder i Valsta tar du dig snabbt och enkelt ut i naturen. Du hittar härliga promenad- och cykelvägar som tar dig till det populära Steningebadet, Steninge slott, galleriet, barockparken och småbåtshamnen. Steningedalen var ursprungligen en samlingsplats för vikingarna, idag är det betydligt lugnare. I dalgången rinner Märstaån och i hagarna betar Highland Cattles kor.

Läs mer »

Steningehöjden är en ny stadsdel i närheten av Mälaren mitt emellan Märsta och Sigtuna där en modern trädgårdsstad är under full uppbyggnad. Bostadsområdet Steningehöjden ligger nära Rävsta naturreservat och Steningedalen.

Läs mer »