Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Just nu har vi inga lediga tjänster att söka.

Yrken att välja på

Boendet är bland det viktigaste som finns därför är det jättespännande att jobba i ett bostadsföretag. Här jobbar vi med service på högsta nivå för att våra hyresgäster ska trivas och vara nöjda. Att jobba på SigtunaHem innebär att arbeta för andra människor oavsett vilken yrkesroll du har. Man ska tycka det är roligt med möten, service och nya utmaningar.

Inom SigtunaHem finns arbetsuppgifter inom:

Underhåll, drift, fastighetsskötsel, markskötsel, kundservice, utveckling, miljö, ekonomi, personal, IT, marknad med mera.

Perfekt för pendling

SigtunaHems huvudkontor ligger bara ett par minuters gångväg (cirka 300 meter) från Märsta station. Till Märsta station kommer du med både SL- och SJ-tåg. Resvägen till Uppsala och Stockholm är bara 20 minuter med SJ-tåg. Driftpersonal, bovärdar och markpersonal utgår även de från kontor i Märsta med omnejd.

Här finns mycket att välja på – så välj SigtunaHem!


SigtunaHem äger och förvaltar 4 800 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vi är ett serviceföretag som erbjuder attraktivt boende och vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad.

SigtunaHem är certifierat för miljö- och kvalitetsledning enligt ISO 14001 och ISO 9001. Vi bidrar till samhällsbyggandet genom att skapa nya bostäder för alla, och vi bygger om med stor valfrihet för att möta olika hyresgästers förväntningar.

Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt löfte – boende med omtanke genom engagerat värdskap.