Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Jobba hos oss

SigtunaHem, är ett kreativt och modernt bostadsföretag som äger och förvaltar 4 700 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vi bygger nya bostäder i attraktiva lägen. Vi bygger för såväl gammal som ung. Vi bygger om med stor valfrihet, för att möta olika hyresgästers förväntningar. Vi levererar  värde-grundsbaserad service – och boende med omtanke.

 

Lediga tjänster just nu

SENIOR PROJEKTLEDARE NYPRODUKTION

SENIOR PROJEKTLEDARE OMBYGGNATION

Yrken att välja på

Boendet är bland det viktigaste som finns därför är det jättespännande att jobba i ett bostadsföretag. Här jobbar vi med service på högsta nivå för att våra hyresgäster ska trivas och vara nöjda. Att jobba på SigtunaHem innebär att arbeta för andra människor oavsett vilken yrkesroll du har. Man ska tycka det är roligt med möten, service och nya utmaningar.

Inom SigtunaHem finns arbetsuppgifter inom:

Underhåll, drift, fastighetsskötsel, markskötsel, kundservice, utveckling, miljö, ekonomi, personal, IT, marknad med mera.

Perfekt för pendling

SigtunaHems huvudkontor ligger bara ett par minuters gångväg (cirka 300 meter) från Märsta station. Till Märsta station kommer du med både SL- och SJ-tåg. Resvägen till Uppsala och Stockholm är bara 20 minuter med SJ-tåg. Driftpersonal, bovärdar och markpersonal utgår även de från kontor i Märsta med omnejd.

Här finns mycket att välja på – så välj SigtunaHem!