SigtunaHems medarbetare gör hjärttecken

Hyresgästenkät visar glädjande resultat

Fler än någonsin tidigare har svarat på vår hyresgästenkät. Resultatet är dessutom mycket glädjande – våra hyresgäster är generellt nöjda med såväl sitt boende som med SigtunaHem som hyresvärd.

Hyresgästernas svar på frågorna i enkäten visar att de tycker att SigtunaHem har blivit bättre.

– Det är ett väldigt fint kvitto på att vi är på rätt väg. Det inspirerar oss också till att bli ännu bättre, säger Göran Langer, vd på SigtunaHem.

SigtunaHems vision är att ha Sveriges mest nöjda hyresgäster och resultatet från den stora hyresgästundersökning AktivBo, som genomfördes i höstas, är en glädjande fingervisning om att vi går åt rätt håll.

För det första var svarprocenten ovanligt hög, 70,4 procent. Det är en ökning med hela 21,2 procentenheter sedan AktivBo-undersökningen genomfördes senast, för två år sedan. Det ska också jämföras med genomsnittet i Sverige som ligger betydligt lägre, på cirka 58 procent.

– Så tack till alla er som har svarat! Era svar är viktiga för oss eftersom de ger oss en bra vägledning när vi planerar verksamheten, säger Göran Langer.

Detta är ett utdrag ur artikel som publiceras i årets första nummer av vår kundtidning Glimten. Tidningen publiceras och delas ut till alla hyresgäster i början av mars.

Läs hela artikeln och se resultat från hyresgästenkäten:

Artikel ur Glimten

 

 

10:04 tisdag 27 februari

Senaste nytt