Illustration nya Mina sidor

Nu kommer nya Mina sidor

Vi inför just nu ett nytt affärssystem. Detta kommer i första hand att synas för våra hyresgäster när de loggar in på Mina sidor för att göra ärenden och se sin information.

Nya Mina sidor lanseras torsdag 7 mars och de är i grunden anpassade för att ge en bra användarupplevelse och fungera optimalt på smarta mobiler.

För maximal säkerhet använder vi BankID som inloggningsmetod.

Felanmälan får ett tydligare flöde med enkla val som gör det lätt att anmäla fel, så att hyresgäster snabbt kan få återkoppling och service.

Är du hyresgäst så får du meddelanden om driftstörningar, arbeten i ditt område och andra nyheter direkt när du loggar in på Mina sidor. Du får också notifieringar på Mina sidor om pågående ärenden, till exempel om du har gjort en felanmälan, anmält intresse för att hyra parkeringsplats eller behöver signera ett avtal.

Här kan du läsa mer om vilka funktioner som finns på Mina sidor:

Om Mina sidor

Vi har också samlat matnyttig information för våra hyresgäster under rubriken Hyresgästinformation. Sidorna nås antingen via Mina sidor eller genom att du som besökare går in under ”Bo hos oss” här på sigtunahem.se.

Hyresgästinformation

 

 

 

 

14:30 måndag 4 mars

Senaste nytt