Översättningar görs automatiskt av Google Translate och SigtunaHem ansvarar inte för att de är korrekta.
Ring oss

Kul att du är intresserad av att jobba hos oss på SigtunaHem!

På SigtunaHem har vi passion för fastigheter och människor, vi bygger och förvaltar bostäder och bostadsområden där människor ska leva och bo i lång tid framöver.
Inte bara är boendet bland det viktigaste som finns, fastighetsbranschen är dessutom en ständigt utvecklande och spännande bransch att jobba i.

Verklig nytta och glädje

Det ska vara kul att gå till jobbet. Det är vår övertygelse för att kunna göra ett bra jobb. Och vi har ett viktigt jobb att utföra för Sigtuna kommun och för våra hyresgäster. Som anställd på SigtunaHem får du vara med och bygga framtidens Sigtuna!

Som en del av ett allmännyttigt bostadsföretag deltar vi i och påverkar Sigtuna kommuns utveckling. SigtunaHem är ofta med och tar ett stort samhällsansvar. Det kan till exempel handla om ett samarbete tillsammans med kommunen och andra organisationer för att anordna aktiviteter i våra bostadsområden eller engagera Sigtunas ungdomar i sommarjobb.

Som anställd på SigtunaHem är du med och skapar ett bättre samhälle, det är någonting vi är väldigt stolta över. Vi jobbar med service på högsta nivå för att våra hyresgäster ska trivas och vara nöjda. Att jobba på SigtunaHem innebär att arbeta för andra människor oavsett vilken yrkesroll du har. Här blir du en del av en arbetsplats där vi vågar testa nya saker, där kunden verkligen är i centrum, där vi ger varandra energi, samarbetar och har kul.

Det är både meningsfullt och kul att gå till jobbet varje dag!

Våra värderingar

Våra tre värderingar är vägledande i allt vi gör. Värderingarna bygger på principen om allas lika värde och beskriver hur vi agerar utifrån ett gemensamt perspektiv och beskriver hur vi ska förhåller oss till varandra, vårt uppdrag, våra hyresgäster och andra vi kommer i kontakt med:

  • Nytänkande – vi rör oss framåt
  • Fokuserade – vi tar ansvar
  • Tillsammans – vi hjälps åt

Personalförmåner

Här kan du läsa mer om vilka personalförmåner medarbetare på SigtunaHem har:

Personalförmåner

Perfekt för pendling

SigtunaHem har två kontor med Kundservice nära (cirka 300 meter) Märsta station och vårt nya kontor på Östra Bangatan inom bekvämt promenadavstånd. Till Märsta station kommer du med både SL- och SJ-tåg. Resvägen till Uppsala och Stockholm är bara 20 minuter med SJ-tåg.

Yrkesroller hos oss

Hos oss finns många spännande yrkesroller. Här kan du jobba med bland annat nyproduktion, ROT, eftermarknad, underhåll, drift, fastighetsskötsel, kundservice, utveckling, miljö, ekonomi, HR, IT och kommunikation.

Vi strävar efter en jämn ålders- och könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Lediga tjänster just nu

Lediga jobb - Sigtuna kommun
Sortera efter
Tjänst Ansök senast
Spontanansökan 2024-09-27
Praktikansökan 2024 2024-09-27

 

Spontanansökan

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Skicka gärna in en spontanansökan:

Spontanansökan

Praktikplats

Vill du söka praktikplats hos oss på SigtunaHem? Skicka då in din ansökan här:

Praktikplats

Mejla HR

Har du frågor om lediga tjänster eller vill veta mer om hur det är att arbeta på SigtunaHem? Mejla HR direkt här:

Mejl till HR